Par māmiņām

Par saldētām konfektēm
Hei! Prieks, ka esi izlēmis ieskatīties FROZEN CANDY pasaulē!
Sāksim ar nelielu ieskatu FROZEN CANDY tapšanā? AIZIET!
Esmu Nauris un dzīvoju Liepājā. Ideja par liofilizētu konfekšu izgatavošanu man radās jau pirms ilgāka laika, kad, iespējams, tieši tāpat kā Tu, pirmo reizi liofilizētas jeb freeze dry konfektes ieraudzīju skrollējot video rullīšus internetā. Likās - wow! Šis ir kaut kas! Nuja, gandrīz mīlestība no pirmā acu skatiena :)
Laiki nāca un gāja, bet ideja par šādu biznesu mani nepameta ne mirkli, līdz izlēmu iet līdz galam un pārdodamo preču aparātu. turklāt konfektes taču garšo visiem, vai ne?
Kāpēc SALDĒTAS CANDY?
Konfekšu tapšanas procesā tiek izsūknēts viss mitrums, līdz tās kļūst īpaši kraukšķīgas un uzpūšas kā pufīgi mākonīši. Konfektes varu tiek gan karsētas, gan saldētas, vēl šobrīd arī man pašam ir mistērija - kā sasaldētas konfektes var neizkust? Rezultātā no visiem tik ļoti pazīstamiem un iemīļotiem saldumiem iegūtam pilnīgi cita veida konfektes - kraukšķīgas un ar vēl izteiktāku garšu un smaržu! Tā arī radās nosaukums - FROZEN CANDY, jo pirmais no liofilizācijas procesiem ir konfekšu sasaldēšana, un pēc procesa beigām konfektes atgādina krāsainas sniega bumbas. FROZEN CANDY zīmola seja ir sniegavīrs, kuram, tāpat kā FROZEN CANDY konfektēm, sniega bumbas ir rozā un zilā krāsā.
Tas, ko vēlos sniegt ikvienam, kurš izvēlēsies iegādāties un pagaršot FROZEN CANDY, ir prieks par kaut ko jaunu pamēģināšanu!
Un, ja kaut vienam no jums, pamēģinot FROZEN CANDY konfektes, tas raisīs prieku un pozitīvas emocijas - uzskatīšu, ka mans biznesa plāns ir izdevies!
PALDIES! :)